SEAT Altea XL

Reference 1.2 TSI I-Tech
    Bouwjaar 2015
    Kilometerstand 127.516 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    1-ZTN-84
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2015
    KleurWit
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)447 X 177 X 158
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Seat Altea XL Reference. De aandrijving van deze Seat wordt verzorgd door een viercilinder motor (voorzien van een nieuwe distributieset) en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, adaptieve mistlampen, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en verstelbare lendensteunen.

    De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Altijd twee handen aan het stuur, wel zo veilig en gemakkelijk. Ook daaraan is gedacht, met de audiobediening op het stuur. Kom-maar-kom-maar...ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! Het luxeniveau in deze Seat is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Ook is de Seat uitgerust met: cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

    In de Seat Altea XL Reference heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een brug? Een schuine oprit? De hill hold control kan elke helling moeiteloos aan.

    Bel nu onze verkoopadviseur voor een proefrit!


    Bedrijfsinformatie

    Onze prijzen zijn inclusief aflevering en nieuwe APK, zo kunt u ontspannen en met een gerust gevoel van misschien wel uw nieuwe auto genieten. Voor meer informatie kunt u altijd bellen of kom langs voor een vrijblijvende proefrit!

    Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00 en op zaterdag van 09:00 tot 13:00

    Opties
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Anti Slip Control
    Audio-navigatie full map
    Automatisch Sper Differentieel
    Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
    Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
    Garanties
    Bovag
    Nap