ŠKODA Yeti

1.2 TSI Tour AUTOMAAT!
    Bouwjaar 2011
    Kilometerstand 86.695 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    40-RVN-6
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2011
    KleurWit
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)422 X 179 X 169
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Laat u niets wijsmaken, deze Skoda Yeti biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving van deze Skoda wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, in hoogte verstelbare voorstoelen, extra getint glas, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

    Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen navigatiesysteem. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Een paar spetters of een donderbui? De regensensor weet het als eerste en reageert precies goed! Een heerlijke egale snelheid? Even de cruise control inschakelen! Ook automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en lederen versnellingspook horen tot de voorzieningen op deze auto.

    De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Skoda Yeti samen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.

    Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?


    Bedrijfsinformatie

    Onze prijzen zijn inclusief aflevering en nieuwe APK, zo kunt u ontspannen en met een gerust gevoel van misschien wel uw nieuwe auto genieten. Voor meer informatie kunt u altijd bellen of kom langs voor een vrijblijvende proefrit!

    Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00 en op zaterdag van 09:00 tot 13:00

    Opties
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Anti Slip Control
    Armsteun voor
    Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
    Bagagedek
    Garanties
    Bovag
    Nap