Nissan X-Trail

1.6 DIG-T Connect Edition7p.
    Bouwjaar 2016
    Kilometerstand 124.119 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    JH-138-Z
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2016
    KleurWit metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelD
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingVelours
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)464 X 182 X 171
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Voorop lopen in techniek en hoge eisen stellen aan rijgemak: daarmee staat Nissan al jaren in de lijst van populaire merken. Innovation that excites! De aandrijving van deze Nissan wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Het panoramadak zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en metallic lak.

    De kracht van de 360 graden camera op deze auto resulteert in optimale zichtbaarheid en veiligheid. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige navigatiesysteem. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. U hoeft het stuur geen moment los te laten om de audio aan te passen. De audiobediening op het stuur is een veilige en praktische oplossing. En deze auto heeft ook DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur als standaard uitrusting.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. In gevaarlijke verkeerssituaties helpt het accident avoidance system om een aanrijding te vookomen. De auto is ook uitgerust met hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

    Neem contact op en we regelen een afspraak!


    Bedrijfsinformatie

    Onze prijzen zijn inclusief aflevering en nieuwe APK, zo kunt u ontspannen en met een gerust gevoel van misschien wel uw nieuwe auto genieten. Voor meer informatie kunt u altijd bellen of kom langs voor een vrijblijvende proefrit!

    Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00 en op zaterdag van 09:00 tot 13:00

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achteruitrijcamera
    Adaptief Demping Systeem (ADS)
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Anti Slip Control
    Garanties
    Bovag
    Nap