Ford C-MAX

1.8-16V Limited
    Bouwjaar 2010
    Kilometerstand 140.345 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    46-NKS-3
    CarrosserieMPV
    Bouwjaar2010
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)433 X 202 X 160
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Toonaangevend technologie, moderne veiligheidsvoorzieningen en volop rijplezier. Met deze Ford C-Max kiest u voor een auto die alles heeft wat u belangrijk vindt. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en metallic lak.

    Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Hoeveel ruimte u nog heeft bij het insteken? De parkeersensoren laten het weten! Da's gemakkelijk! Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Ford met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Ook op de korte stukken is de cruise control een uitkomst. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

    Lijkt deze Ford u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!


    Bedrijfsinformatie

    Onze prijzen zijn inclusief aflevering en nieuwe APK, zo kunt u ontspannen en met een gerust gevoel van misschien wel uw nieuwe auto genieten. Voor meer informatie kunt u altijd bellen of kom langs voor een vrijblijvende proefrit!

    Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00 en op zaterdag van 09:00 tot 13:00

    Opties
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Audio-navigatie full map
    Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
    Binnenspiegel automatisch dimmend
    Boordcomputer
    Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
    Garanties
    Bovag
    Nap