Volkswagen Transporter

2.0 TDI L1H1 BM T800 Baseline Plus
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2013
Kilometerstand 67.111 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VG-613-F
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2013
KleurBlauw metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1968 CC
Omschrijving

Volkswagen is synoniem met innovatieve technologie en hoogwaardige kwaliteit. U ontdekt het zelf wanneer u kennismaakt met deze Volkswagen Transporter. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze Transporter duidelijk te zien is.

De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. Parkeerschade door openslaande deuren is er niet bij. De schuifdeur wordt dicht langs de zijkant geleid en uitstappen gaat supergemakkelijk. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Natuurlijk is deze Volkswagen Transporter voorzien van cruise control. Ook boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit.


Bedrijfsinformatie

Onze prijzen zijn inclusief aflevering en nieuwe APK, zo kunt u ontspannen en met een gerust gevoel van misschien wel uw nieuwe auto genieten. Voor meer informatie kunt u altijd bellen of kom langs voor een vrijblijvende proefrit!

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00 en op zaterdag van 09:00 tot 13:00

Opties
Achterklep met ruit
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Anti Blokkeer Systeem
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Anti Slip Control
Armsteun voor
Automatisch Sper Differentieel
Boordcomputer
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels verwarmbaar
Garanties
Bovag
Nap