Volkswagen Caddy

1.6 TDI BMT
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2011
Kilometerstand 164.430 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
3-VRP-99
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2011
KleurWit
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto's zich onderscheiden. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Caddy, bijvoorbeeld. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. Parkeerschade door openslaande deuren is er niet bij. De schuifdeur wordt dicht langs de zijkant geleid en uitstappen gaat supergemakkelijk. In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: warmtewerend glas, adaptieve mistlampen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

De cruise control zorgt voor een prettige, gelijkmatige koers en minder brandstofgebruik. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. De uitrusting van deze Volkswagen is met buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Caddy samen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.

Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze Volkswagen te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Bedrijfsinformatie

Onze prijzen zijn inclusief aflevering en nieuwe APK, zo kunt u ontspannen en met een gerust gevoel van misschien wel uw nieuwe auto genieten. Voor meer informatie kunt u altijd bellen of kom langs voor een vrijblijvende proefrit!

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00 en op zaterdag van 09:00 tot 13:00

Opties
Achterdeuren met ruiten
Achterruitverwarming
Achterruitwisser
Airbag bestuurder
Airco
Anti Blokkeer Systeem
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Anti Slip Control
Binnenspiegel automatisch dimmend
Boordcomputer
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels verwarmbaar
Garanties
Bovag
Nap