SEAT Leon

ST 1.4 TSI ACT FR Dynamic Automaat!
    Bouwjaar 2015
    Kilometerstand 134.141 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    GF-396-L
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2015
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / alcantara
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)454 X 182 X 145
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Laat u niets wijsmaken, deze Seat Leon ST biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving van deze Seat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Stevig ondersteund door de sportstoelen blijft u bij elke beweging op uw plek. Licht, lucht, ruimte en gemak wordt verzorgd door het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. Tot de uitrusting van deze Seat behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    De luidsprekers van het high performance audiosysteem omringen u met een uitgebalanceerd geluid. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige navigatiesysteem met harde schijf. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Seat zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. De uitrusting van deze Seat is met lederen versnellingspook, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

    Ook is bij deze Seat de automatische DSG-7 versnellingsbak net onderhouden! De distributieriem is vervangen bij 108.157km op 27 december 2021, dus ook hier is voorlopig geen omkijken naar. Verder staat de auto op 4 zo goed als nieuwe Michelin Primacy 4 zomerbanden.

    De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. In de Seat Leon ST heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze Seat Leon ST als zich een noodsituatie voordoet. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten.

    Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Seat in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?


    Bedrijfsinformatie

    Onze prijzen zijn inclusief aflevering en nieuwe APK, zo kunt u ontspannen en met een gerust gevoel van misschien wel uw nieuwe auto genieten. Voor meer informatie kunt u altijd bellen of kom langs voor een vrijblijvende proefrit!

    Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00 en op zaterdag van 09:00 tot 13:00

    Opties
    ABS
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Alarmsysteem
    Anti Blokkeer Systeem
    Armsteun achter
    Armsteun voor
    Garanties
    Bovag
    Nap