Citroën C1

1.0 e-VTi Airscape Feel
    Bouwjaar 2016
    Kilometerstand 21.094 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    JS-797-G
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2016
    KleurLak Blanc Lipizan
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)347 X 162 X 146
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Bij het ontwerpen van de Citroen C1 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving van deze Citroen wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de uitrusting van deze Citroen horen onder meer LED-dagrijverlichting, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

    Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur is deze Citroen helemaal compleet.

    De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Citroen C1 samen. Heuvelop, heuvelaf. En opeens moet u stilstaan. Geen probleem, de hill hold control houdt deze Citroen C1 perfect op z'n plaats tot u weer verder rijdt. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.

    Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?


    Bedrijfsinformatie

    Onze prijzen zijn inclusief aflevering en nieuwe APK, zo kunt u ontspannen en met een gerust gevoel van misschien wel uw nieuwe auto genieten. Voor meer informatie kunt u altijd bellen of kom langs voor een vrijblijvende proefrit!

    Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00 en op zaterdag van 09:00 tot 13:00

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Anti Slip Control
    Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
    Bandenspanningscontrolesysteem
    Garanties
    Bovag
    Nap