Service

 

Werkplaats

Doordat wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service kunt u ervan verzekerd zijn dat alle reparaties op een vakkundige manier worden uitgevoerd. Wij beschikken over de modernste apparatuur om ieder merk te kunnen repareren of onderhouden. Bij autobedrijf Kluyfhout krijgt u nooit een verrassing achteraf:


1. Onderhoud of schadeherstel doen we altijd op afspraak.
2. We laten u weten welke reparaties noodzakelijk zijn en geven een schatting van de kosten.
3. Signaleren we alsnog iets onverwachts, dan nemen we altijd eerst contact met u op.

 

Aanschafhulp nieuwe auto

In onze showroom staan diverse occassions van verschillende merken in allerlei prijsklassen. Daarnaast kunnen we u ook helpen bij de aanschaf van een nieuwe auto. In sommige gevallen bent u dan goedkoper uit. U kunt ons ook een zoekopdracht geven voor een occassion. Op basis van uw wensen gebruiken we ons netwerk om u aan goede occassion te helpen. Kom langs of mail voor meer informatie.

 

Schadeherstel en spuiterij

Spuiten en schadeherstel gebeurt bij autobedrijf Kluyfhout alleen door echte vaklieden. We stellen hoge eisen aan de 'onzichtbaarheid' van uw autoschade. Het richten en uitdeuken of zelfs vervangen van plaatwerk en van autoruiten is ons dagelijks werk. Niet alleen is ieder merk welkom ook voor ieder kleur staat onze deur open. Dankzij onze eigen verfmengerij kunnen wij uw auto in de oorsponkelijke kleur afleveren.

 


Voor iedere schade, ongeacht voertuig en verzekeringsmaatschappij, bent u bij ons welkom.Sommige verzekeringsmaatschappijen verwijzen u door naar een geselecteerd herstelbedrijf zodat u geen of minder eigen risico hoeft te betalen. Kluijfhout heeft hier altijd een oplossing voor. De kans is groot dat wij al samenwerken met uw verzekeraar. Mocht dit niet het geval zijn dan nemen wij het verschil in eigen risico voor onze rekening.
Met andere woorden, u betaalt bij een schadereparatie uitgevoerd door ons nooit meer (eigen risico) dan bij een ander reparatiebedrijf.